Det kan du forvente af vores bettingtips

Bettingtips skal helst være overskudsgivende, og de skal være på markeder, hvor der er plads til at sætte indskud af en fornuftig størrelse. Det er præcis, hvad du kan forvente at de bettingtips, der publiceres her.

Selvom hvert bet selvfølgelig ikke går hjem, så er målet altid at skabe overskud i længden. På grund af varians er der altid udsving i resultaterne, men det er også noget, som du allerede er klar over, hvis du har erfaring med sportsbetting.

Overordnet er det altså følgende ting du kan forvente: Gode tips på gode markeder. Målet er overskud i længden. Sådan bør det altid være for seriøse tipsters såvel som for seriøse spillere.

Det kan du forvente af vores bettingtips

Bettingtips skal helst være overskudsgivende, og de skal være på markeder, hvor der er plads til at sætte indskud af en fornuftig størrelse. Det er præcis, hvad du kan forvente at de bettingtips, der publiceres her.

Selvom hvert bet selvfølgelig ikke går hjem, så er målet altid at skabe overskud i længden. På grund af varians er der altid udsving i resultaterne, men det er også noget, som du allerede er klar over, hvis du har erfaring med sportsbetting.

Overordnet er det altså følgende ting du kan forvente: Gode tips på gode markeder. Målet er overskud i længden. Sådan bør det altid være for seriøse tipsters såvel som for seriøse spillere.

Spil hos de danske bookmakere

Det danske marked byder på mange fine bookmakere. Du kan spille hos dem lovligt og skattefrit. Derfor anbefaler vi også først og fremmest, at du holder dig til dem, der har licens herhjemme.

Bet365, Betfair, Unibet og Bethard er nogle af de førende bookmakere i Danmark. Derudover har vi selvfølgelig Danske Spil, den traditionelle udbyder, som godt kunne trænge til bedre odds, men som i det mindste gør det muligt at spille i fysiske forretninger.

Vi anbefaler kun spil, som kan sættes hos licensbookmakerne. Det er dog meget nemt, da bookies som Bet365 og Betfair har enorme spiludvalg til rådighed.

Hvis du har brug for det, kan du også overveje at spille hos udenlandske bookmakere. Husk dog, at gevinster er skattepligtige, hvis de ikke har licens i EU.

Værdispil giver gevinster

Når du sætter et væddemål, er det vigtigt, at du først har udregnet værdien. Bookmakerne sætter oddsene til deres fordel, og de opererer selv ud fra chancevurderinger og ud fra en teoretisk tilbagebetalingsprocent. Den eneste måde at slå dem i længden er ved at vurdere chancevurderingerne mere præcist, end de gør.

Du skal altså forsøge at beregne sandsynligheden for et bestemt resultat. Hvis du fx vil spille på en fodboldkamp mellem FCK og AaB, handler det om at finde den formodede sandsynlighed for både hjemmesejr, uafgjort og udesejr. Hvis FCK spiller på hjemmebane, kan vi måske vurdere, at de har omkring 50% chance for at vinde kampen. Samtidig sætter vi sandsynligheden til 30% for uafgjort, og 20% for udesejren. Derefter er det tid til at se på oddsene. For at finde ud af, om der er værdi i et spil, skal du gange sandsynligheden med oddset - og resultatet skal være over 100, for at der er værdi. Med andre ord skal vi mindst bruge odds 2,00 før der er værdi på FCK-sejren. Hvis du eksempelvis kan få odds 2,10, så er der tale om et spil med en formodet værdi på 105%.

Det er den tilgang, vi bruger - og det er den tilgang, vi anbefaler. Det handler nemlig om at skabe succes på lang sigt!